Dutch Employees is also available in English View

Waarom Dutch Employees?

Door uw vacatures bij Dutch Employees uit te zetten, krijgt u een brede keuze uit ervaren en gemotiveerd personeel.

Monthly 2.000+ Dutch jobseekers

And looking for a job across the border

But how do you find them?

Get started with Dutch Employees!

Marktleider

Dutch Employees is hét platform voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar Nederlandssprekende werknemers. Dutch Employees is 100% eigenaar van het succesvolle job board Grenzelooswerk B.V. en stelt zich ten doel om opdrachtgevers in het buitenland te ondersteunen bij het vinden van werknemers.

Vanuit de database van het job board – inmiddels 60.200 + kandidaten groot – wordt vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Daarnaast hebben we een hoge online vindbaarheid zo staan we onder meer op belangrijke zoekwoorden als ‘werken in het buitenland’ op de eerste plaats in bekende zoekmachines zoals Google. Sinds de oprichting hebben we meer dan 4.000 Nederlandse werkzoekenden aan een baan in het buitenland geholpen.

Ervaring

Uit onze ervaring en expertise is gebleken dat het voor veel bedrijven lastig is om goed gekwalificeerd personeel te vinden. Door uw vacatures bij Dutch Employees uit te zetten, krijgt u een brede keuze uit ervaren en gemotiveerd personeel. Dutch Employees biedt ondersteuning bij het volledige werving- en selectieproces of delen van dit traject. Dit maakt dat de faalkosten in de procedures minimaal zijn.

Innovative recruitment

Om het overzichtelijk te houden hebben we twee manieren ontwikkeld om u te assisteren bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw vacatures. Enerzijds kan Dutch Employees u ontzorgen en het volledige werving- en selectieproces uit handen nemen. Anderzijds biedt Dutch Employees u de mogelijkheid om zelf het werving- en selectieproces in eigen beheer te houden. Via ons job board krijgt u toegang tot 60.200+ Nederlandssprekende werkzoekende.

Hoe vind je jouw geschikte kandidaat?

We hebben twee manieren ontwikkeld om u te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten.

Werving van kandidaten

Met een uniek account kan je als werkgever vacatures opstellen en uitzetten. De vacatures die op Dutch Employees worden gemaakt, zijn met één druk op de knop zichtbaar op Grenzelooswerk. Waarom?

  • Databases met 60.200 werkzoekende.
  • Maandelijks 2.500 nieuwe inschrijvingen op de website.
  • Bereik van 500.000 potentiele werknemers elke week.
  • Gerichte marketingcampagnes.
  • No cure no pay.
Volledige werving en selectie van kandidaten

Het volledige werving en selectieproces uit handen geven? Dat kan! Onze recruiters helpen graag bij het vinden van geschikte kandidaten. Waarom het proces onderbrengen bij Dutch Employees Recruitment?

  • Op maat gemaakt werving- en selectietraject, aangepast op uw wensen.
  • Minimaliseren van de faalkosten.
  • Eén contactpersoon.
  • No cure no pay.