Dutch Employees is also available in English View

Hoe kunnen we helpen?

 • Kan ik eerder mijn vacature deactiveren?
  Dit is mogelijk, het enige wat u hoeft te doen is ons een mail sturen en dan halen wij de vacature voor u eraf. 
 • Hoe lang is mijn vacature beschikbaar?
  Uw vacature blijft net zo lang beschikbaar tot u genoeg werknemers heeft aangenomen en u vind dat het niet meer nodig is. 
 • Wat gebeurd er als ik geen sollicitaties krijg?
  Dutch Employees is alleen verantwoordelijk om u aan potentiële kandidaten te voorzien, het is aan u als werknemer of u ze aanneemt of niet. 
 • Hoe snel staat mijn vacature online?
  We bekijken alle vacatures voordat ze online komen te staan en doen u dan een voorstel. Het ligt eraan hoe snel u (de werkgever) op ons reageert, hoe sneller u reageert hoe sneller u vacature online komt te staan. 
 • Worden er statistieken bijgehouden van mijn vacature?
  Ja, we houden dit bij. In de werkgevers dashboard pagina, kunt u het banenonderdeel vinden waarbij de statistieken van uw vacature te zien zijn. Als u meer details wilt weten, kunt u naar ‘Mijn Vacatures’. U kunt dan nieuwe vacatures plaatsen, uw vacatures en de beschrijvingen vinden, u kunt ook zien hoeveel sollicitanten hebben gesolliciteerd per baan en hoeveel weergaven het heeft gegenereerd. 
 • Wat gebeurd er nadat ik een vacature heb geplaatst?
  Wanneer eenmaal uw vacature is geplaatst, zult u inzendingen ontvangen per email van kandidaten die geïnteresseerd zijn in uw vacature. Vanaf daar kunt u al uw vragen stellen en contact opnemen met de sollicitanten. U zult geen rekening ontvangen tot u een kandidaat heeft aangenomen. 
 • Hoe kan ik een vacature plaatsten op Dutch Employees?
  Om u vacature online te zetten, heeft u een account nodig op Dutch Employees. Boven aan de homepagina, vindt u in het oranje ‘werkgevers’, selecteer deze en volg de instructies op het scherm. Wanneer u klaar bent met het maken van uw profiel, heeft u de optie om een vacature te plaatsen. Voor dit proces heeft u een btw-nummer nodig.