Dutch Employees is also available in English View

Hoe kunnen we helpen?

 • Wat is de missie van Dutch Employees?
  Onze missie is gebaseerd op de volgende punten. Het eerste punt is dat wij werkzoekende Nederlanders willen helpen aan een baan in het buitenland. Ons tweede punt is dat wij een oplossing bieden voor internationale bedrijven die behoefte hebben aan Nederlandse werknemers. Wij brengen werkgevers en werkzoekende samen.
 • Wat is het doel van Dutch Employees?
  Onze doelgroep zijn werkgevers gevestigd in het buitenland die op zoek zijn naar Nederlandse talenten voor hun organisatie. Daarnaast richten wij ons op Nederlandse werkzoekenden die ervaring willen op doen in het buitenland.
 • Wat maakt Dutch Employees anders dan de andere werving en selectie bureaus?
  Wij hebben in ons systeem meer dan 20.000 actieve Nederlandse werkzoekenden. Wij bij Dutch Employees komen de Nederlandse werkzoekenden en de werkgevers tegemoet. Wij verzorgen zowel de werving als het selectie proces. Wat Dutch Employees zo speciaal maakt is dat onze gemeenschap van werkzoekenden meestal over meerde talen beschikken. Soms zelfs drie talen, meest voorkomend zijn: Nederlands, Engels, Duits en/of Frans. Als toevoeging werken wij ook nog met de garantie van no cure, no pay. Geen resultaat? Geen kosten!


 • Met wat voor bedrijven werkt Dutch Employees samen?
  Op Dutch Employees zijn de gelegenheden eindeloos. Daarvoor hebben we deals met bedrijven die gelegen zijn over de hele wereld. We willen graag werken met bedrijven die veel te bieden hebben en die geïnteresseerd zijn om Nederlandse kandidaten in te huren. 
 • Waarom zou u voor Dutch Employees kiezen?
  Dutch Employees heeft een uitgebreid netwerk van werkgever over de hele werkend, en Nederlandse kandidaten die graag in het buitenland willen werken. Daarom is het makkelijker voor de Nederlandse kandidaten en de werkgevers om elkaars profielen te bekijken en om de kans te verhogen om de ideale kandidaat voor de werkgever te krijgen en de ideale baan voor de werkzoekenden. 
 • Wat is Dutch Employees?
  Dutch Employees is het moederbedrijf van Grenzelooswerk en is erg toegewijd aan het helpen van werkgevers om de ideale kandidaat te vinden die bij hun voorkeur past. Ons uitgebreide netwerk maakt het mogelijk om als werkgever Nederlandse kandidaten te verkennen die erg enthousiast zijn om te kunnen werken in het buitenland. Door middel van onze website kunnen werkgevers hun vacature plaatsen en wij promoten het dan via verschillende platformen. De kandidaten kunnen dan makkelijk in contact komen met de werkgever.