Dutch Employees is also available in English View

Hoe kunnen we helpen?

 • Kunnen werkzoekende solliciteren op mijn website? Of gebeurd dit via Dutch Employees?
  Dutch Employees is onderdeel van het succesvolle jobboard Grenzelooswerk.  Alle sollicitaties van werkzoekende komen binnen via dit platform en zijn te monitoren op Dutch Employees. Uw vacatures plaats u dus gewoon op Dutch Employees en deze worden na goedkeuring uitgezet op Grenzelooswerk.
 • Hoeveel kandidaten kan Dutch Employees voor mij regelen per keer?
  Wij kunnen een hand vol kandidaten per week voor je regelen, maar als je er meer wilt dan kunnen we afspraken maken dat we meer kandidaten voor je gaan regelen.
 • Wat moet ik doen wanneer ik eerder een werknemer vind voordat mijn post verloopt?
  Geweldig! In het geval dat u genoeg werknemers heeft voor u vacature, hoeft u alleen maar in te loggen en naar het dashboard te gaan om handmatig uw vacature te deactiveren.
 • Wat voor soort kandidaten zijn er bij Dutch Employees?
  Onze kandidaten zijn erg verscheidene personen. Dit kunnen studenten, afgestudeerden en full-time en part-time werkers zijn. Dutch Employees staat voor iedereen die een buitenlandse werkervaring zou willen opdoen. 
 • Hoe verzameld en komt Dutch Employees aan kandidaten ?
  We hebben actieve werkzoekenden op onze website. Wanneer er een overeenkomst is gesloten tussen ons, gaan wij de vacature promoten op onze meerdere social mediakanalen zoals Facebook en LinkedIn. We hebben een match-making systeem waar we de kandidaten automatisch in verband worden gebracht met de baan die wordt aangeboden. Het systeem maakt een match wanneer de baan bij hun voorkeuren past.