Onze diensten FAQ
Aanmelden Inloggen

Hoe kunnen we helpen?

• Kan ik afbeeldingen toevoegen?
    Je kan ons de afbeelding altijd mailen. Wij zorgen er dan voor dat de afbeelding wordt gepubliceerd.
  • Heeft Dutch Employees een mobiele app?
    We hebben geen mobiele app, maar onze website is wel goed bereikbaar voor je mobiel. Je hebt via je mobiel altijd toegang tot onze website. Daarom is het voor ons niet nodig om een app te hebben.
  • Moet ik speciale software installeren om Dutch Employees te kunnen gebruiken?
    Nee, Dutch Employees is een website en omdat het een website is heb je geen speciale software nodig. We raden wel aan om de nieuwste web browser versie te gebruiken.